Üdvözöljük | Welcome

Kérem válasszon nyelvet

Marco Veronese A tudatosság ereje

Marco Veronese: A tudatosság ereje
ÁR KÉRÉSE
Időpontot szeretnék
Kérdés

Leírás

Az olasz származású kortárs digitális művész Marco Veronese számos területen kísérletezik és alkot: fotózik, fest, szobrászattal és írással is foglalkozik, sőt még verseket is ír. Gyermekkorának egyik meghatározó emléke volt a Reneszánsz-tól a manierizmusig című könyv. Kedvelt olvasmánya által fedezte fel a művészet szépségét és mélységét. Veronese egy új reneszánsz korszaknak, egy spirituálisabb lét eljövetelének látja szükségét a jelenkor embere számára. „Egy új, mély spiritualitásnak a kutatása az alapja annak a változásnak, amire a mai embernek szüksége van. Nem csupán egy új, művészi renaissance ez, hanem egyszerre gazdasági, társadalmi, és individuális. A szimbólumok ezt az üzenetet jelképezik"-vallja.
Marco Veronese különleges technikával, aranyfüsttel bevont táblára készült egyedi munkája is egy mélyebb spirituális tartalmat „rejt". A kompozíció középpontjában a Föld bolygót látjuk szív alakjában, arany lánccal fojtogatva. Ez reprezetálja azt a rendkívüli helyet, ahol élünk és amit lassan, feltartóztathatatlanul megsemmisítünk a választásaink által. Egyre több személyes tudatosságra van szükségünk megfordítani ezt az áradatot és akkor egy pillangószárny rebbenése is -ahogyan a vérvörös, lüktető szív előtt látjuk- megtörheti ezeket a láncokat, amik ugyan csak aranyból készültek, de mégiscsak láncok.
A „Tudatosság ereje" Marco Veronese olvasata szerint így szimbolikus, sajátos jelentéssel bíró munka, amelyet leginkább a fentebb leírtak szerint értelmezhetünk.

 

 

Részletek

Művész Marco Veronese (1962 - )
Cím A tudatosság ereje
Technika vegyes technika, aranyfüstözött táblán
Elkészítés éve 2018
Jelezve Jelzés hátul.
Állapota Kiváló
Szélesség 50 cm
Magasság 50 cm
Mélység 5 cm
Súly (szobornál) kg
Eredetiségi igazolással
Egyedi alkotás
Keretezve

Díjmentes Szállítás

Galériánk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a műtárgyak szakszerü csomagolása és világszerte szállítása terén. Igy ügyfeleinknek biztonságos és megbízható módon tudjuk szállítani szeretett műtárgyaikat. A szállítás és csomagolás díjmentes, de csak abban az esetben, ha a kiválasztott műtárgy a holnapunkon feltüntetett listaáron kerül megvásárlásra. 

  1. Rézkarcok és grafikákat biztonságos hengerben, keret nélkül szállítjuk. 
  2. Festményekre és szobrokra külön egyedi faládákat készítünk, ezeket szakszerüen kibélelve 
  3. Művészeti fotóinkat biztonságos kartonba csomagoljuk 
  4. Minden szállításunkra teljes körü biztosítást kötünk (all risk)
Személyes megtekintés
Válasszon az alábbi időpontokból
Elküldöm
OK
Kapcsolat
Elküldés
Oldalunk kizárólag kényelmi sütiket használ

Kérem fogadja el 1 alkalommal, hogy megértette - köszönjük !

Megértettem