Üdvözöljük | Welcome

Kérem válasszon nyelvet

Majoros Áron Pac-Man I

Majoros Áron: Pac-Man I
Magángyűjtemény Magyarország

Leírás

Generációjának egyik legnépszerűbb szobrászművészévé nőtte ki magát az elmúlt évtizedben Majoros Áron Zsolt. Figurális alkotó, akinek legfőbb témája az ember. Térben való elhelyezkedése, egyensúlyi helyzete foglalkoztatja. Súlyos anyagokkal: acéllal, fémmel dolgozik, alakjai ennek ellenére légiesek, horizontális, vertikális metszetekből álló testükön gond nélkül átlátni.
A ’Pac-man’ Majoros szobrászati gyakorlatának különleges műve. A számítógépes játékok egyik ikonját, a 80-as években született Pac-Mant jeleníti meg három dimenzióban. A sárga gömb formájú fejecske a mai napig rendkívüli népszerűségnek örvend, a siker titka a játék egyszerűségében is rejlik. A karaktert labirintusokon keresztül kell irányítani, miközben színes „szellemek” üldözik. A cél az útvesztőben elhelyezett pontok elfogyasztása, a hajkurászó lényecskék kikerülése.
A Pac-man videojáték főszereplőjét, mint az első pixelhőst, aki lelket kapott, Majoros Áron Zsolt a szobrászatban egyedülálló módon gondolta végig. Megtartotta jellegzetes sárga gömb formáját, ám éles vasfogakkal látta el, hiszen mindent „felzabál”. A fogyasztói társadalom jelképének is felfogható gömböc egyszerre humoros és ironikus.

Részletek

Művész Majoros Áron (1982 - )
Cím Pac-Man I
Technika festett acél
Elkészítés éve
Jelezve egyedi darab, jelezve és igazolva a talapzaton alul: MA
Állapota
Szélesség 20 cm
Magasság 22 cm
Mélység cm
Súly (szobornál) kg
Eredetiségi igazolással
Egyedi alkotás

Díjmentes Szállítás

Galériánk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a műtárgyak szakszerü csomagolása és világszerte szállítása terén. Igy ügyfeleinknek biztonságos és megbízható módon tudjuk szállítani szeretett műtárgyaikat. A szállítás és csomagolás díjmentes, de csak abban az esetben, ha a kiválasztott műtárgy a holnapunkon feltüntetett listaáron kerül megvásárlásra. 

  1. Rézkarcok és grafikákat biztonságos hengerben, keret nélkül szállítjuk. 
  2. Festményekre és szobrokra külön egyedi faládákat készítünk, ezeket szakszerüen kibélelve 
  3. Művészeti fotóinkat biztonságos kartonba csomagoljuk 
  4. Minden szállításunkra teljes körü biztosítást kötünk (all risk)
Személyes megtekintés
Válasszon az alábbi időpontokból
Elküldöm
OK
Kapcsolat
Elküldés
Oldalunk kizárólag kényelmi sütiket használ

Kérem fogadja el 1 alkalommal, hogy megértette - köszönjük !

Megértettem