Üdvözöljük | Welcome

Kérem válasszon nyelvet

Marco Veronese Vég-telen

Marco Veronese: Vég-telen
120000
HUF
VÁSÁRLÁS
Tegyen ajánlatot
Kérdés

Leírás

Marco Veronese kortárs digitális művész, aki számos területen kísérletezik és alkot. Gyermekkorának egyik meghatározó emléke volt a Reneszánsz-tól a manierizmusig című könyv. Kedvelt olvasmánya által felfedezte a művészet szépségét és mélységét. Veronese egy új reneszánsz korszaknak, egy spirituálisabb lét eljövetelének látja szükségét a jelenkor embere számára. „Egy új, mély spiritualitásnak a kutatása az alapja annak a változásnak, amire a mai embernek szüksége van. Nem csupán egy új, művészi renaissance ez, hanem egyszerre gazdasági, társadalmi, és individuális. A szimbólumok ezt az üzenetet jelképezik"-vallja.
Az IN-FINITE című alkotás árnykép. A giclée, tintasugaras nyomtatási technikával készült kép kompozíciója az ellentétekre épül: sötét és világos, föld feletti és alatti világ. Egy ember fekete alakjával párhuzamosan két, egymás mellett álló sudár fa sziluettje magasodik. Az ágak összekapaszkodnak, gyökereik mélyen a föld alatt egy emberi alak karjaiként fonódnak össze. Az összeért gyökérszárak között anatómiailag pontos, vérvörös szív lüktet. A fák szívének kicsinyített mása az árnyalak mellkasában is ott ver, alatta a fa lombkoronáját megismétlő gyökerek kapaszkodnak a földben.
Marco Veronese munkáját a következőképpen írja le: „A fa gyökere formát és életet ad az emberi létezésnek, a fák lombja pedig egy emberi lény keringési rendszerének ad formát s életet. Csak ha tudatosan gondolkodunk, akkor láthatjuk az egymás, illetve a minket körülvevő dolgok közötti kapcsolatokat. Ha egy képzeletbeli vonallal összekötjük a két szívet és a fákat a gyökerükkel, a végtelen (in-finite) szimbólumát kapjuk.”
Az IN-FINITE tehát szimbolikus, sajátos jelentéssel bíró mű, amelyet Marco Veronese az „Új Reneszánsz” alkotóművésze saját maga értelmez.
 

Részletek

Művész Marco Veronese (1962 - )
Cím Vég-telen
Technika limitált gicleé
Elkészítés éve 2018
Jelezve j.l.
Állapota kiváló
Limitáció 2/25
Szélesség 60 cm
Magasság 45 cm
Mélység cm
Súly (szobornál) kg
Eredetiségi igazolással
Limitált, sorszámozott alkotás

Díjmentes Szállítás

Galériánk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a műtárgyak szakszerü csomagolása és világszerte szállítása terén. Igy ügyfeleinknek biztonságos és megbízható módon tudjuk szállítani szeretett műtárgyaikat. A szállítás és csomagolás díjmentes, de csak abban az esetben, ha a kiválasztott műtárgy a holnapunkon feltüntetett listaáron kerül megvásárlásra. 

  1. Rézkarcok és grafikákat biztonságos hengerben, keret nélkül szállítjuk. 
  2. Festményekre és szobrokra külön egyedi faládákat készítünk, ezeket szakszerüen kibélelve 
  3. Művészeti fotóinkat biztonságos kartonba csomagoljuk 
  4. Minden szállításunkra teljes körü biztosítást kötünk (all risk)
Személyes megtekintés
Válasszon az alábbi időpontokból
Elküldöm
OK
Kapcsolat
Elküldés
Oldalunk kizárólag kényelmi sütiket használ

Kérem fogadja el 1 alkalommal, hogy megértette - köszönjük !

Megértettem