Üdvözöljük | Welcome

Kérem válasszon nyelvet

Hogyan tuD résztvenni az aukcióinkon

Itt olvashat egy rövid összefoglalót az aukciós folyamatunkról - a részletekhez kattintson a címekre

1. Regisztráció

Kizárólag időzített aukciókat szervezünk, melynek tételei egy galériánkban szervezett kiállításon lesznek bemutatva. A liciteket a kiállítás megnyitásától, a kiállítás utolsó napjáig, pontosan 18.00 óráig tudjuk fogadni. Az aukción való licitálás feltétele, hogy online a következő linkre kattintva regisztráljon honlapunkon:


REGISZTRÁCIÓ » 

A regisztrációt követően visszaigazoljuk az Ön részvételi jogosultságát e-mailben, ami az aukciós kiállítás teljes ideje alatt lehetővé teszi valamennyi tételre való licitálást. Az adminisztráció miatt, a regisztrációt lehetőleg 12 órával az aukció vége előtt várjuk.

2. Előzetes megtekintés az aukciós kiállításonAz aukciós kiállítás ideje alatt, az összes tétel személyesen megtekinthető a Budai Várban található galériánkban, az aukciós kiállításon, a nyitvatartási időnkben. A kiállítás a személyes élmény mellett, lehetőséget biztosít az alkotás állapotának felmérésére, melyről a helyszínen szakértői véleményt is adunk.


3.A kikiáltási ár és licitlépcsőAz általunk közzétett árak kikiáltási árak, de az adott műtárgy becsült értékét is közzétesszük honlapunkon. Az ajánlatok növelése (licitlépcső) általában 10% -os lépésekben történik, melyet rendszerünk automatikusan generál. Kérjük, csak ennek megfelelő ajánlatot nyújtson be, a többit a rendszer nem fogadja el.

4. Aukciós jutalékunk Galériánk aukciós jutaléka: 18 % (netto), ami Áfával együtt 22,86 % bruttónak felel meg.

5. Garancia
Az eladott műalkotásokra garanciát vállalunk, minden alkotásra kérésre eredetiség igazolást állítunk ki.

6. Fizetés és EUR / USD számlák

A fizetés az aukciót követően történhet banki átutalással, vagy bankkártyával közvetlenül galériánkban. Kártyás fizetés esetén 2 % kártyakezelési díjat számítunk fel. A megvásárolt tárgyakat csak a teljes vételár kifizetése után áll módunkban átadni a vevőnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a számlákat általában Forintban állítjuk ki, de lehetséges EURO és USD számlák igénylése is, melyeket a számla kiállításának napján az aktuális Magyar Nemzeti Bank hivatalos árfolyama alapján váltunk át.

7. Műtárgyátvételi lehetőség | IdőpontfoglalásA megvásárolt műtárgyakat az aukció, illetve a kiállítás lezárását követő első munkanapon, galériánk nyitvatartási idejében lehet átvenni. A várakozási idő elkerülésének legegyszerűbb módja az online időpont egyeztetés, mely alábbi linken lehetséges:

IDŐPONTFOGLALAS »

8. Szállítás és csomagolás
Igény esetén a megvásárolt műtárgyak szállítását és csomagolását is vállaljuk külön költségért. Az aukciót megelőzően személyes ajánlatot tudunk készíteni Önnek a kiválasztott tételre. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ehhez időre van szükség az aukció előtt és azt követően is.

9. KOLLER GALÉRIA ONLINE ÁRVERÉSI SZABÁLYZATA

Az aukcióra vonatkozó szerződési feltételek ITT olvashatók. 

OK
Kapcsolat
Elküldés
Oldalunk kizárólag kényelmi sütiket használ

Kérem fogadja el 1 alkalommal, hogy megértette - köszönjük !

Megértettem