Üdvözöljük | Welcome

Kérem válasszon nyelvet

PRIVÁT ELADás  | VÁSÁRLÁS

Galériánk teljeskörű tanácsadást biztosít ügyfelei számára a műtárgyvásárlás, értékesítés és a gyűjtemények kezelésének minden területén. Folyamatosan követjük a felmerülő piaci lehetőségeket, szívesen segítünk egy-egy műalkotás, vagy akár egy teljes gyűjtemény értékesítésében is. Személyre szabott, átfogó szolgáltatást nyújtunk komplett hagyatékkezelés esetében. A magyar műtárgypiac tapasztalt ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy hiteles tanácsadással szolgáljunk ügyfeleink részére a műalkotások értékbecslése, kutatása és végül megvásárlása és / vagy értékesítése területén.

Aukció Vagy Galéria ?

Összehasonlítva az árverést, illetve a galériában történő személyes vásárlást, utóbbi sokkal diszkrétebb lehetőséget biztosít, mivel amikor aukción kerül értékesítésre egy műtárgy, annak végső vételi ára nyilvánossá válik.

A Galérián keresztüli Vásárlás és eladás előnyei

Évtizedes tapasztalatunkkal a magáneladás terén, diszkrét alternatívát kínálunk ügyfeleinknek a műtárgy vétel és eladás során, létrehozva a közvetlen vásárlás, vagy bizományosi konstrukcióban történő felvásárlás lehetőségét. 

Minden egyes műtárgy esetében alapos kutatást végzünk származását illetően, ahol szükséges átvilágítjuk eredetét, provenianciáját. Szakértői véleményezéssel és hitelesítéssel tesszük lehetővé ügyfeleink számára, hogy galériánkban bizalommal vásároljanak és értékesítsenek. Mindezt megbízhatóan tesszük több évtizede. Az aukción történő vásárláshoz képest sokkal nagyobb diszkréciót biztosítunk ügyfeleink számára a műalkotás értékesítése esetében, mivel az árveréseken a műtárgy ára nyilvánosságra kerül.

Összefoglalva a magáneladás további előnyei:

 1. Nem áll fenn az alacsony leütési ár veszélye,
  mint az aukción
 2. Diszkrét eladás vagy vásárlás
  (nyilvánosan nem közölt árakkal)
 3. Nem áll fenn az úgynevezett "elégés" veszélye, amikor bár fel lesz kínálva,
  de nem lesz értékesítve egy alkotás az aukción
 4. Arányban és átlagosan alacsonyabb közvetítői
  jutalékok tranzakcióként, mint az aukción
OK
Kapcsolat
Elküldés
Oldalunk kizárólag kényelmi sütiket használ

Kérem fogadja el 1 alkalommal, hogy megértette - köszönjük !

Megértettem