Üdvözöljük | Welcome

Kérem válasszon nyelvet

Csáki Róbert Kis fény

Csáki Róbert: Kis fény
ÁR KÉRÉSE
Időpontot szeretnék
Kérdés

Leírás

Csáki Róbert a tradicionális festészet kvalitásos képviselőjeként alaposan ismeri a hagyományos festői eljárásokat, a régi nagy mesterek technikáit, fortélyait. Csáki festészetében számos alkotó művészeti esszenciájának beépítése érzékelhető, William Turner, Claude Monet és az impresszionizmus stílusjegyei is tetten érhetőek képein. Tűnékeny festményein kevés konkrét elemet ábrázol, de hogy csupasznak tűnő tereit megtöltse élettel, organikus formákkal gazdagítja képeit. Ilyen jellegű munkája a Kis fény című gicleé nyomata is.
A festő alkotásán türkízkék színű tó vizén tavirózsák ringatóznak. A színfoltokból felépített növények hol tejfehér, hol rózsaszín, vagy éppen türkízkék színekben pompáznak. A szépséges virágok harmonikus kompozíciós rendben lebegnek a tó sima tükrén, amely sokszínűségével érezteti a víz mélységét.  Csáki Róbert olyan érzékeny, és intellektuális művész, aki a belső, vizuálisan megélt álom- és képzeletbeli élményeit formálja képekké anélkül, hogy végletesen elszakadna a valószerű képi elemektől, állapot- és történésmozzanatoktól. Az alkotó festészetének egyik fontos mozzanata az elrejtőzés, elfedés akaratlan kényszere, és annak romantikus sejtelmessége. A művész világos tónusú tavirózsái is álomszerűen megfoghatatlanok. Pillanatnyi szépségűket megleshetjük, mielőtt eltűnnek. a mély izzású kékes-szürkés hátté ködében.  Csáki alkotói attitűdjének sajátja, hogy nem hagyja nyugodni festményeit, többször átdolgozza, átméretezi őket. Egy interjúban erről így beszélt: „Amikor festek, teljesen benne vagyok a képben, és sokszor nem látom, hogy hol sántit a dolog. Amikor idővel eltávolodom tőle, akkor észreveszek esetleges hibákat, vagy hiányokat.” A Kis fény nem kelt bennünk hiányt, tökéletes harmóniát sugároz.
 

Részletek

Művész Csáki Róbert (1964 - )
Cím Kis fény
Technika limitált gicleé nyomat
Elkészítés éve 2018
Jelezve jobbra lent
Állapota kiváló
Limitáció 2/25
Szélesség 65 cm
Magasság 40 cm
Mélység cm
Súly (szobornál) kg
Eredetiségi igazolással
Limitált, sorszámozott alkotás

Díjmentes Szállítás

Galériánk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik a műtárgyak szakszerü csomagolása és világszerte szállítása terén. Igy ügyfeleinknek biztonságos és megbízható módon tudjuk szállítani szeretett műtárgyaikat. A szállítás és csomagolás díjmentes, de csak abban az esetben, ha a kiválasztott műtárgy a holnapunkon feltüntetett listaáron kerül megvásárlásra. 

  1. Rézkarcok és grafikákat biztonságos hengerben, keret nélkül szállítjuk. 
  2. Festményekre és szobrokra külön egyedi faládákat készítünk, ezeket szakszerüen kibélelve 
  3. Művészeti fotóinkat biztonságos kartonba csomagoljuk 
  4. Minden szállításunkra teljes körü biztosítást kötünk (all risk)
Személyes megtekintés
Válasszon az alábbi időpontokból
Elküldöm
OK
Kapcsolat
Elküldés
Oldalunk kizárólag kényelmi sütiket használ

Kérem fogadja el 1 alkalommal, hogy megértette - köszönjük !

Megértettem