Műtárgyak szakértői véleményezése

Szakértőink kérésre dokumentált értékbecslést végeznek. Aszerint, hogy milyen műtárgy van az Ön birtokában, kétféle megbízást adhat nekünk. Az alábbiakban tájékoztatjuk az egyes lehetőségek előnyeiről, ill. azok részleteivel is megismertetjük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy díjmentes szakértői véleményezést csak olyan művészek esetében végezhetünk, akik az adatbázisunkban szerepelnek. 

 • Adatbázisunkban szereplő művészek alkotásai

   

  1. lehetőség - díjmentes értékbecslés

  A galériánk adatbázisában szereplő művészek támogatása érdekében ingyenes szakértői véleményt nyújtunk műveikről e-mailben. Ez abban az esetben lehet érdekes az Ön számára, ha ismeri a birtokában lévő műtárgy alkotójának nevét és az aktuális piaci árra lenne kíváncsi. Kívánsága szerint ezután a művet vagy megvásárolhatjuk, vagy bizományi értékesítésre átvesszük.

   

  Tovább az képadatok bevitelére

  Galériánk által támogatott művészek adatbázisa

 • Adatbázisunkban nem szereplő művészek alkotásai

   

  2. lehetőség - szakértői kutatás

  Szakértői vélemény kérése egy Ön által nem ismert magyar vagy külföldi művész alkotásáról, aki nem szerepel adatbázisunkban , vagy az alkotó Ön számára ismeretlen: 

  A) 2500 Forintot (e-mail tájékoztatás),

  illetve

  B) 5000 Forintot (PDF-dokumentummal ellátott szakvélemény) 

  kérünk a szakértői véleményezésért. Ebben az esetben minden rendelkezésre álló információt megküldünk Önnek a művészről, többek között

  1. rövid életrajzát,

  2. mesterei nevét, kitüntetéseit,

  3. ill. az alkotás aktuális piaci értékét.

  Ez utóbbi megítélésében szakértőink összegyűjtött adataira, az aukciós árakra és esetleges privát eladások áraira támaszkodunk.

  Ha Ön ezt a lehetőséget választja:

  1.

  Kérjük, utaljon át számunkra 2500 Forint-ot (rövid e-mail tájékoztatás) ill. 5000 Forintot (PDF-dokumentáció igénylése esetében) a Pay Pal szolgáltató segítségével. Ha a lenti „Megrendelés” gombra kattint, automatikusan a nemzetközileg elfogadott és biztonságos Pay Pal fizetési rendszerbe kerül, egy bejelentkezés útján. 

  2.

  Ezután küldje el meglévő információit az alkotásról a következő adatbeviteli oldalon keresztül . 

  A PAYPAL nemzetközileg elfogadott fizetőrendszerről magyarul bővebben ITT tud többet olvasni

  A 2500 Forintos fizetés esetén fizessen itt:

  A 5000 Forintos fizetés esetén itt :